***       Водещите вечерни новини       на 7 февруари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 7 февруари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Зеленски благодари на България „сърдечно за всяка подкрепа“. ЕК даде България на съд


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 7 февруари   

 

България дава военна, филантропична и политическа поддръжка на Украйна от началото на съветската експанзия и ще продължи да го прави продължи да го прави толкоз, колкото е належащо. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков на среща с президента на Украйна Володимир Зеленски.

Българска делегация, водена от ръководителя на Народното събрание, е на посещаване в Украйна по покана на ръководителя на Върховната рада на Украйна Руслан Стефанчук. В състава й са ръководителят на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на НАТО Даниел Митов, ръководителят на Групата за другарство с Украйна Ивайло Мирчев и ръководителят на българската делегация в Парламентарната асамблея на Организацията за сигурност и съдействие в Европа Станислав Анастасов.

***

Европейската комисия показа през днешния ден данни за три наказателни процедури против България. По една от процедурите комисията е решила да съобщи нашата страна на Съда на Европейски Съюз.

***

„ Ние сме демократична, парламентарна република. Всеки си отстоява мнението, за мен е значимо да останем съществени в желанието си България да върви по пътя, в който е поела ", уточни Габриел.

***

„ Разговорът за това кой да бъде външен министър след ротацията би трябвало да се води с причини. Считам, че не би трябвало да се ескалира през медиите “.

***

Към деяние се пристъпило, откакто на територията на Турция са задържани осем души, измежду които седем български жители от Разградско. В хода на интервенцията е открито, че обвинените набирали така наречен финансови мулета, транспортирали ги в Турция, където им правели адресна регистрация и им издавали банкови сметки в турски банки.

***

Приживе починалият кумец на Мариана и Митко Цоневи - Камен Матов, е един от най-известните бохеми на соца. Той е един от двамата синове на несменяемата персонална секретарка на Тодор Живков - Ангелина Горинова. Брат му Валентин е посланик от кариерата в Люксембург.

***

Изданието цитира оповестен от Главното ръководство на разузнаването (ГУР) към министерството на защитата в Киев телефонен диалог на съветски боец. " Тук има 16 души, които са със СПИН, вирусен хепатит, туберкулоза и даже с тумори в главата. Те бяха пратени на първа фронтова линия. Оцеляха по знамение ", описа боецът от Пета обособена мотострелкова бригада.

***

„ Киев за три дни… “?

***

***

Британският Принц Уилям се върна към осъществяване на формалните си отговорности откакто отсъства поради коремната интервенция, която претърпя брачната половинка му Кейт преди две седмици.

***

„ Никой не се скандализира, в случай че дам благословията си на предприемач, който може би експлоатира хора, а това е доста тежък грях. Но те се скандализират, в случай че я дам на педераст ", сподели Франциск пред сп. " Кредере ". 

„ Това е двуличие ", добави Светият отец.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР